Yep, ik ben een tijdje afwezig geweest op deze blog. Andere prioriteiten.

Geen paniek: opruimen, organiseren en minimaliseren blijven nog steeds de 3 pijlers van mijn missie! Ik wilde het alleen wat duidelijker maken voor de buitenwereld… Wat dus resulteerde in een aanpassing van mijn ‘brand’. OOM coaching zal uiteraard de naam van mijn organizing business blijven, maar Annelies Minimaliseert® wordt het gezicht van hetgeen ik doe.

Quote

Maak tijd voor de zaken die er écht toe doen! – minimaliseercoach Annelies

Annelies Mentink

Want ik blijf voluit kiezen voor het ondersteunen van iedereen die wel eens moeite heeft met de drukte van het leven. Door de spullen om je heen te verminderen (minimaliseren) of door een vereenvoudigde organisatie (optimaliseren) kan je de vrijgekomen tijd weer besteden aan zaken die er voor jou écht toe doen.

Opruimen kan iederéén! Een helpende hand daarentegen kan je wel ondersteunen in het proces van loslaten. Dus dat zal ik de komende jaren ook blijven doen. Door tips en tricks te geven om alles op jouw manier in balans te brengen. Door opleidingen, workshops en lezingen te geven. Elke tip die je eruit haalt, helpt jou weer verder. Via deze website, via de facebookpagina Annelies Minimaliseert®, via mijn boek en binnenkort ook via opleidingen en workshops.

Uiteraard blijven de persoonlijke coachingstrajecten mijn speerpunt. Hier kan ik jou écht gaan helpen met e i n d e l i j k de chaos in je huis of op kantoor aan te pakken. Of dat nu een kamer, bureau, je gehele administratie of een efficiëntere planning van jouw tijd betreft. Volledige concentratie op jou, jouw leven, jouw spullen en jouw tijd!

Stay tuned voor meer nieuws!

Annelies Minimaliseert®