Heb jij het gevoel dat je voortdurend achter de feiten aanloopt?

 

Dat je geleefd wordt door de vele spullen in je huis die eigenlijk opgeruimd moeten worden?

 

Heb je vaak een rusteloos gevoel en lukt het je niet om af en toe eens écht te ontspannen?

 

Rust in je hoofd is een belangrijk doel bij veel mensen. Je hebt als ondernemer al genoeg bezigheden en voelt dat je te weinig tijd hebt om te besteden aan het creëren van een huis(houden) waar je tot rust kan komen. Door samen met jou de handen uit de mouwen te steken wil opruimcoach Annelies je zelf laten ontdekken dat een efficiënt huis, dat minder overvol is, je méér tijd biedt voor de leuke zaken in het leven. Een traject met jou is altijd op maat en in de overtuiging dat orde in je huis, in je omgeving, in je administratie, in je planning, kortom: in je hele leven, eveneens mentale ruimte in je hoofd biedt.

Hoeveel sneller zou jij in je ondernemerschap vooruit komen als je weet dat thuis alles in orde is en je daar geen stress meer over moet hebben?

Het kan zijn dat je gewoon zoekt naar een meer efficiënte manier om op te ruimen. Of dat je vragen hebt over de manier waarop je het reeds aanpakt. Misschien weet je in alle chaos niet goed waar te beginnen? Je hebt nog nooit de moeite genomen om eens te kijken wat er wél allemaal goed verloopt in huis of in je agendabeheer. Het kan ook zijn dat je gewoon een schouder zoekt om op te leunen, iemand die je steunt bij jouw aanpak en waarop je kan vertrouwen?

Laat een expert je helpen om jouw doel te bereiken. Annelies biedt je als ervaren professional organizer en minimaliseercoach de mogelijkheid om in alle drukte weer harmonie te vinden. Verschillende beproefde organisatiemethodes zorgen ervoor dat opruimen en organiseren voor iedereen haalbaar wordt én blijft. Bij Annelies Minimaliseert® staat duurzaam opruimen bovenaan. Voor je het weet, is je huis (terug) een oase van rust.

 

Ben je op zoek naar een professionele opruimcoach?