Heb jij het gevoel dat je voortdurend achter de feiten aanloopt?

 

Dat je geleefd wordt door de vele spullen in je huis die eigenlijk opgeruimd moeten worden?

 

Heb je vaak een rusteloos gevoel en lukt het je niet om af en toe eens écht te ontspannen?

 

Rust in je hoofd is een belangrijk doel bij veel mensen. Iedereen heeft al genoeg bezigheden – al dan niet professioneel – en te weinig tijd om te besteden aan écht belangrijke zaken. Die rust wil minimaliseercoach Annelies je zelf laten ontdekken door het aanbieden van trajecten in opruimen, organiseren en minimaliseren op alle vlakken van je leven. Het is een methode die ontstaan is vanuit de overtuiging dat rust in je omgeving, in je administratie, in je tijdsbesteding, in je leven eveneens mentale rust in je hoofd biedt. Annelies werkt zo dus met de tastbare buitenwereld om binnenin orde op zaken te stellen.

Het kan wel zijn dat je zoekt naar een meer efficiënte manier om op te ruimen. Of dat je vragen hebt over de manier waarop je het reeds aanpakt. Misschien weet je in alle chaos niet goed waar te beginnen? Je hebt nog nooit de moeite genomen om eens te kijken wat er wél allemaal goed verloopt in het wegdoen van spullen of in jouw tijdsbeheersing. Het kan ook zijn dat je gewoon een schouder zoekt om op te leunen, iemand die je steunt bij jouw aanpak en waarop je kan vertrouwen?

Laat een expert je helpen om jouw doel te bereiken. Annelies biedt je als ervaren professional organizer en minimaliseercoach de mogelijkheid om in alle drukte weer harmonie te vinden. Verschillende beproefde organisatiemethodes zorgen ervoor dat opruimen en organiseren voor iedereen haalbaar wordt én blijft. De ‘klik’ die je hebt met de coach en professional organizer maakt het mogelijk om het werk naar wens en in de kortst mogelijke tijd uit te voeren.

 

Ben je op zoek naar een professionele opruimcoach?