Annelies Minimaliseert® – coaching bij opruimen, organiseren en minimaliseren, is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen de capaciteit heeft om orde en structuur aan te brengen in huis, op de werkplek of in je leven..

 

Bij Annelies Minimaliseert® kan je terecht voor een goede portie inspiratie en motivatie, bijeen gebracht in haar nieuwste boek ‘Meer luxe met minder’. In dé opruimbestseller van de Lage Landen ‘Opruimen maakt gelukkig! Handige stappenplannen van A tot Z’ pak je stap voor stap verschillende opruimklussen aan. Beide boeken zijn te koop in de boekhandel, online bij Bol en hier voor een gesigneerd exemplaar.

Voor interactieve lezingen op maat van jouw organisatie, kan je gewoon een mail sturen naar vraaghet@anneliesminimaliseert.be

Wil je zélf aan de slag, maar heb je toch graag wat extra motivatie en mijn stok achter de deur om je opruimdoel te behalen, volg dan de online training Eerste Hulp Bij Opruimen (kortweg: EHBO) en krijg steun in een gesloten community op facebook (niet verplicht) van anderen in hetzelfde schuitje. Meer info vind je hier.

Specifiek voor zelfstandigen en ondernemers werk ik met de KMO-portefeuille waardoor je investering in een traject voor 30% kan gesubsidieerd worden door de Vlaamse overheid. Dit geldt ook – en voorál – voor opruimcoaching bij jou thuis. Meer informatie en de kostprijs van deze trajecten die je leven zullen veranderen, vind je hier.

Ken je iemand die maar niet verder geraakt met de aanpak van de ‘rommel’ in huis? Wil je mij zelf eens bij jouw thuis voor advies op maat? Of ben je gewoon op zoek naar een origineel ervaringscadeau? Geef dan de geschenkbon voor een adviessessie vol gouden tips op maat van de ontvanger. Of koop ‘em voor jezelf. Hier vind je meer info en kan je de voucher direct aankopen.

Grijp je al naar je telefoon of ben je het contactformulier al aan’t invullen, dan wil je misschien wel al weten hoe ik tewerk ga? De werkwijze van Annelies Minimaliseert® is eenvoudig, praktisch en geeft vooral resultaat. Hier lees je hoe we er samen invliegen.