Geschenkbon

Ben je zelf overtuigd van de rust die je krijgt als de dingen om je heen zijn opgeruimd en georganiseerd? Of neig je al naar een minimalistisch huishouden waarbij je jezelf enkel omringt met spullen waarvan jij vrolijk wordt?

Dan zal je de geschenkbon van Annelies Minimaliseert® een prachtig idee vinden om jouw (schoon-)moeder mee te plezieren voor Moederdag! Plus geen last-minute stress om het meest ideale cadeau te vinden… Met deze speciale geschenkbon geef jij immers het grootste cadeau aan iemand die je dierbaar is: tijd om te doen wat écht belangrijk is.

De gelukkige zal door de personal coaching weer ruimte krijgen om zich te omringen met zaken die er voor haar écht toe doen. Bovendien krijgt de ontvanger niet weer de zoveelste ‘belevenisbon’. De geschenkbon van Annelies Minimaliseert® blijft 6 maanden geldig en jij bepaalt de waarde ervan (met een minimum van € 75). Indien gewenst, kan je er ook mijn boek ‘Opruimen maakt gelukkig! Handige stappenplannen van A tot Z.’ bij bestellen. Uiteraard bel ik de ontvanger zélf op voor een verkennend gesprek zodat de geschenkbon geen half jaar op de kast blijft staan. Daarna ga ik samen met de ontvanger van de geschenkbon aan de slag om terug harmonie in haar leven te brengen.

Alle geschenkbonnen kunnen per post (enkel in België) én per mail naar jou verzonden worden. Voor meer informatie betreffende de geschenkbon van Annelies Minimaliseert® vind je hier mijn contactgegevens.