Ken jij iemand die haar huishouden en dat eeuwige opruimen graag onder controle krijgt? Of heb jij een zus die constant in paniek schiet als er plots iemand onverwachts voor de deur staat? Wil je graag dat jouw (schoon)moeder eens geniet van tijd voor zichzelf in plaats van steeds voor iedereen in de weer te zijn? Ben je zelf overtuigd van de rust die je krijgt als de dingen om je heen zijn opgeruimd en georganiseerd? Of neig je al naar een minimalistisch huishouden waarbij je jezelf enkel omringt met spullen waarvan jij vrolijk wordt?

Dan zal je de geschenkbon van Annelies Minimaliseert® een prachtig idee vinden om onder de kerstboom te leggen! Plus geen last-minute stress om het meest ideale cadeau te vinden… Met deze speciale geschenkbon geef jij immers het grootste cadeau aan iemand die je dierbaar is: tijd om te doen wat écht belangrijk is.

Een geschenkbon heeft een waarde van € 150: hiervoor krijgt de ontvanger bij zijn/haar thuis gouden tips en advies om komaf te maken met de rommel die hij/zij ervaart. Deze adviessessie is volledig op maat zodat de ontvanger van deze geschenkbon nadien de juiste handvaten heeft om zelf enthousiast aan de slag te gaan.

Bovendien krijgt de gelukkige niet weer de zoveelste ‘belevenisbon’. De geschenkbon van Annelies Minimaliseert® blijft 6 maanden geldig. Indien gewenst, kan je er ook een gesigneerd exemplaar van mijn bestseller ‘Opruimen maakt gelukkig! Handige stappenplannen van A tot Z.’ bij bestellen.

Bonus: bij ontvangst van alle gegevens bel ik de ontvanger zélf op voor een verkennend gesprek en een concrete datum voor de adviessessie zodat de geschenkbon geen half jaar op de kast blijft staan. Daarna ga ik de gelukkige met gemakkelijke en blijvende opruimtechnieken van rommelstress naar Happiness brengen.

De geschenkbon kan gemakkelijk online besteld worden: klik hiervoor op de afbeelding hier onder en je kan dan rechtstreeks betalen. Handig, snel én je vermijdt alle aankoopdrukte tijdens de feestdagen. Alle geschenkbonnen kunnen per post (enkel in België) én per mail naar jou verzonden worden. Wil je toch nog meer informatie hebben betreffende de geschenkbon van Annelies Minimaliseert®, bel me dan gerust op op het nummer 0479 47 90 45 of via e-mail: vraaghet@anneliesminimaliseert.be.