Ben je zelf overtuigd van de rust die je krijgt als de dingen om je heen zijn opgeruimd en georganiseerd? Of neig je al naar een minimalistisch huishouden waarbij je jezelf enkel omringt met spullen waarvan jij vrolijk wordt?

Dan zal je de geschenkbon van Annelies Minimaliseert® een prachtig idee vinden om onder de kerstboom te leggen! Plus geen last-minute stress om het meest ideale cadeau te vinden… Met deze speciale geschenkbon geef jij immers het grootste cadeau aan iemand die je dierbaar is: tijd om te doen wat écht belangrijk is.

Een geschenkbon heeft een waarde van € 150: hiervoor krijgt de ontvanger bij zijn/haar thuis gouden tips en advies om komaf te maken met de rommel die hij/zij ervaart. Deze adviessessie is volledig op maat zodat de ontvanger van deze geschenkbon nadien de juiste handvaten heeft om zelf enthousiast aan de slag te gaan.

Bovendien krijgt de gelukkige niet weer de zoveelste ‘belevenisbon’. De geschenkbon van Annelies Minimaliseert® blijft 6 maanden geldig. Indien gewenst, kan je er ook een gesigneerd exemplaar van mijn bestseller ‘Opruimen maakt gelukkig! Handige stappenplannen van A tot Z.’ bij bestellen.

Bonus: bij ontvangst van alle gegevens bel ik de ontvanger zélf op voor een verkennend gesprek zodat de geschenkbon geen half jaar op de kast blijft staan. Daarna ga ik samen met de ontvanger van de geschenkbon aan de slag om terug harmonie in haar leven te brengen.

Alle geschenkbonnen kunnen per post (enkel in België) én per mail naar jou verzonden worden. Voor meer informatie betreffende de geschenkbon van Annelies Minimaliseert® vind je hier mijn contactgegevens.