Coaching is motivatie op gang brengen om te veranderen.

 

Als professional organizer of opruimcoach wil ik je begeleiden in het efficiënter leren opruimen en organiseren. Ik doe dit in alle trajecten op persoonlijke basis, dus één-op-één. Of dit nu bij je thuis of op je bedrijf is. We starten steeds vanuit positief oogpunt: wat doe je al en hoe kan dit nog verfijnd worden? Ik ben als coach benieuwd naar hoe je je leven in huis of op de werkplek ervaart en wil je helpen om dit nog te verbeteren. In het hele proces sta ik met raad en daad aan je zijde.

Bij de opruimcoaching van Annelies Minimaliseert® bepaal jij als klant wat je doel is. Een kast of een kamer opruimen, structuur aanbrengen op jouw werkplek, een functioneel ochtend- of avondritueel invoeren om de drukte de baas te kunnen, jouw boekenkast minimaliseren,… De mogelijkheden zijn oneindig. Ik bewaak jouw einddoel en zorg ervoor dat we dit bereiken. Zeer belangrijk om te weten: ik beslis niets in jouw plaats. Ik gooi niets weg zonder jouw toestemming. Ik verplicht je tot niets wat jij niet mogelijk acht.

Als professional organizer mag ik het perfecte opbergsysteem/minutieus uitgewerkte routine voor jou bedenken, maar je bewustzijn en individuele kijk op je levensstijl zijn het allerbelangrijkste. Daarom luister ik en stel ik veel vragen om je bewust te maken waar het schoentje bij jou wringt. Dikwijls ervaar ik dan een ‘klik’ bij de mensen die ik help. Van daaruit gaan we aan de slag. Ik leer je concrete en beproefde technieken aan die je zelf op jouw manier ontwikkelt en van waaruit je steeds verder bouwt. Opruimcoaching is dan ook een investering voor het leven!

Contacteer me voor een intakegesprek