Hoe gaat OOM coaching dan te werk?

 

Een eerste contact komt steeds van jou. Jij wil meer weten over professional organizing in het algemeen of wat ik voor jou kan betekenen. Je contacteert mij vrijblijvend via het contactformulier op deze website, een vraag per mail, via Facebookmessenger of je belt me op.

We bespreken het vervolg via een gratis telefoongesprek en maken hierbij ook een afspraak bij jouw thuis of op je werkplek.

Coachingsgesprek van een uur/anderhalf uur bij jouw thuis of op de werkplek. Hier gaan we dieper in op jouw vraag, jouw situatie en wat jij graag wil realiseren aan het einde van een traject. Tijdens dit intakegesprek krijg je al wat praktische tips en het enthousiasme om ertegenaan te gaan. Alle mogelijke diensten die ik aanbied, geschatte duur van het traject evenals het kostenplaatje komen aan bod.

Een concreet plan van aanpak wordt door mij opgesteld en je per mail doorgestuurd.

Na jouw akkoord gaan we samen aan de slag. Ik begeleid, bewaak, geef feedback, maar steek vooral samen met jou mijn handen uit de mouwen. Op die manier gaan we samen op weg naar jouw gewenste einddoel.

Ongeacht de duur van jouw traject, evalueren we iedere sessie opnieuw zodat er tijdig bijgestuurd kan worden. Op die manier kan de aanpak veranderen, het proces versnellen of net in een lager tempo verlopen.

Als jouw einddoel bereikt is, laat ik je niet zonder meer achter. Ik blijf ter beschikking staan, kan je nog extra steun geven of nieuwe tips aanreiken.

 

Aanbod

 

Opruimen, organiseren en minimaliseren van spullen: kamers, kasten, lades, berging, zolders, kelders, garages,…

Opruimen en organiseren van ruimtes: woonruimtes, kantoren, praktijkruimtes, ateliers.

Herinrichten en minimaliseren van ruimtes, eventueel in samenspraak met interieurarchitect.

Opruimen en organiseren van papier: administratie opruimen en organiseren, postbehandeling thuis en op kantoor organiseren, budget beheren, computerbestanden ordenen,…

Instellen van routines in drukke gezinsverbanden: gezinsplanning, taakverdeling,…

Organiseer je tijd: minimaliseer je verplichtingen.

Ontspullen of minimaliseren: hoe van deze ‘trend’ een natuurlijke ‘way of life’ maken?

 

Ook workshops geven voor kleine groepen (tot 12 personen) behoort tot de mogelijkheden. Een vrouwenorganisatie die bijvoorbeeld tips wil aanreiken aan haar leden betreffende een goede work-lifebalans en hoe je daarin slaagt door een aantal organisatiemethodes ter harte te nemen. Andere workshops zijn ook steeds mogelijk in samenspraak.

Ik heb voor veel vragen een antwoord. Dus: staat jouw doel hier niet tussen, aarzel dan toch niet om mij te contacteren. Samen beschikken we over meer kennis en komen we vast tot een ideaal recept.

Wil je minder rommel, meer tijd in je leven, minder chaos in je hoofd?