Online coachingtraject Eerste Hulp Bij Opruimen

 

Ben je al talloze keren begonnen met opruimen? Weet je niet waar of hoe te beginnen? Lijdt jouw relatie onder het gekibbel over rommel? Wil je graag aan jouw kids leren dat het ánders kan?

Schrijf je dan in voor de no-nonsens-aanpak van het online coachingtraject Eerste Hulp Bij Opruimen (kortweg: het EHBO-traject): 3 maanden, 50 opdrachten, dagelijkse opvolging via een gesloten facebookgroep én een ware transformatie in jouw aanpak van jouw spullen!

Vanaf vrijdag 1 maart 2019 openen de inschrijvingen voor dit unieke traject.

Hoe werkt het? Wat mag je van dit unieke EHBO-traject verwachten?

Gedurende 3 maanden krijg jij via mail 50 opruimopdrachten van opruimexpert en minimaliseercoach Annelies Mentink voor jouw huis en leven. Dit zijn duidelijke en eenvoudige opdrachten om eindelijk eens wat zaken aan te pakken. Hierdoor kan jij – op eigen ritme, maar toch gestructureerd met mij als stok achter de deur – de ruimtes/kasten/hoekjes/… aanpakken die jou al langer frustreren.

Via de gesloten facebookgroepEerste Hulp Bij Opruimen krijg je dagelijks feedback, bijkomend advies over een specifieke vraag waar jij niet uitkomt én héél veel aanmoediging van mijn kant. En uiteraard zullen er ook medestanders zijn, die samen met jou een weg afleggen naar méér tijd, méér overzicht en méér rust.

Wat mag dat kosten?

Voor 495 euro (exclusief btw indien je een ondernemer bent) ga jij aan de slag in jouw huis. Inderdaad, je doet het zélf. Waarom dan nog betalen? Wel, omdat je de gestructureerde aanpak en professionele advies van mij als opruimcoach krijgt. Daardoor ga jij niet als een kieken zonder kop aan jouw opruimproject beginnen (want je wéét hoe dat eindigt…). Uiteraard ben je dan ook gemotiveerder om het dit keer wél te doen slagen.

Bovendien ga je zaken leren die je levenslang van pas zullen komen. Je ontwikkelt een andere mindset waardoor je opruimen niet meer zal zien als een onoverkomelijke berg die jou verhindert om plaats te maken voor die zaken die er écht toe doen voor jou. Wat die zijn, dat laat ik aan jou over, maar ik weet zéker dat jij soms ook tijd tekort komt in je leven om datgene te doen waar jouw hart sneller van gaat slaan, niet?

Hoe zit dat dan met bijkomend advies via facebook?

Als je zelf een profiel hebt op facebook, kán je je aansluiten bij de gesloten facebookgroep Eerste Hulp Bij Opruimen. Dit moet zeker niet! Als jij genoeg hebt aan de opdrachten en uitleg in de mails, is dat ok.

Deze groep zal énkel uit leden bestaan die voor dit betalend programma gekozen hebben. Dit betekent dat het allemaal mensen zijn die net zoals jij beslist hebben om iets aan hun frustraties met betrekking tot spullen, administratie of tijd te doen. Oordeel hoort er niet thuis en ik zal daar persoonlijk op toe zien. De groep is bedoeld voor extra ondersteuning, het vieren van je succes als je weer een kast/ruimte onder controle hebt gekregen en het vinden van medestanders.

Zij begrijpen immers als geen ander waar jij op dit moment mee bezig bent. Je kan er bijkomende vragen stellen aan mij over iets specifiek dat jij bijvoorbeeld bent tegengekomen in je huis en extra advies bovenop de mails zal nooit lang op zich laten wachten…

Overtuigd dat dít hetgene is wat jij nodig hebt om je weer thuis te voelen in jouw huis?

Heb je nog vragen?

Laat me ze hier al proberen te beantwoorden.

  • Ik heb al zó vaak geprobeerd om op te ruimen, maar ergens ’halverwege’ geef ik het meestal op. Wie zegt mij dat dát dit keer niet zal gebeuren?

Ik enthousiasmeer en motiveer jou om jouw opruimtraject tot een goed einde te brengen. Het zal moeilijk worden om aan dat enthousiasme te ontkomen ? Bovendien is dit ook de reden dat deze online coaching betalend is: dat doet ‘pijn’ waardoor jij méér moeite gaat doen om niet zomaar op te geven. Bovendien trek ik wel op tijd aan je ‘virtuele mouw’ als ik merk dat je dreigt op te geven ?

  • Ik denk dat het mij op mijn eentje niet zal lukken. Heb ik niet eerder jouw hulp in mijn huis nodig?

Alle begin is moeilijk en net daarom help ik je om te beginnen bij het begin én de juiste stappen te zetten. Dit doe ik online langs de zijlijn zodat jij er wél alleen in slaagt om het te doen. Uiteraard kan mijn persoonlijke inschakeling een betere optie zijn voor jou. Als je dus twijfelt, zou ik even aanraden van me te bellen (0479 47 90 45). Ik zal jou eerlijk vertellen welke optie de beste is voor jouw situatie.

  • Ik heb interesse in de online coaching, maar ben absoluut niet technisch aangelegd. Is dat een probleem om de coaching te volgen?

Neen, ik behoor zelf ook niet tot die groep die álles meteen technisch onder de knie heeft, dus daarom heb ik een simpele oplossing gezocht. Jij krijgt om de 2 dagen een mail van mij met de opruimopdracht, de tips en een behoorlijke schep enthousiasme. Daarnaast heb je de mogelijkheid (niet verplicht) om lid te worden van de besloten facebookgroep “Eerste Hulp Bij Opruimen” waar je samen met de andere deelnemers aan dit coachingtraject je vooruitgang kan tonen, vragen kan stellen en steun kan zoeken. Ik antwoord daar ook steeds en geef er extra hulp. Een mailadres en eventueel een profiel op facebook is dus het enige dat jij nodig hebt.

  • Ik schaam me om mijn ‘rommel’ te tonen. Moet ik actief meedoen in de facebookgroep?

Neen, dat moet zeker niet, maar iedereen die ik coach kampt met dezelfde frustraties. Er is dus geen oordeel. Ik waak daar persoonlijk over! Je hoeft er trouwens geen foto’s te tonen, maar ik kan je verzekeren dat het wél leuk is als je weer een stapje verder geraakt ? Bovendien lucht het op om te zien dat je niet alleen bent en geven medestanders je op hun beurt motivatie.

  • Welke garantie geef je dat ik mijn huis opgeruimd krijg op deze 3 maanden?

Je koopt met deze cursus geen klassiek ‘product’, maar coaching waardoor de verantwoordelijkheid bij jou als persoon ligt. Door mijn jarenlange ervaring en het uitgebreid testen van dit online coaching-programma weet ik dat ik een goede variatie aan opdrachten heb samengesteld. Natuurlijk is ieder huis anders ingericht, sommigen wonen op een grote oppervlakte, anderen hebben véél meer spullen,… waardoor ik énkel kan garanderen dat jij een heel andere kijk op spullen krijgt en zo véél gemakkelijker in jouw huis kan opruimen. En dit neem je levenslang mee!

Zit je nog met een vraag die hierboven niet beantwoord werd? Contacteer me hier en ik antwoord jou zo snel mogelijk.

Ga jij voor de opruim van jouw huis? Voor méér tijd, méér ruimte en méér overzicht? Schrijf je dan hier in: