Iedereen kan opruimen.

 
Als coach en professional organizer geloof ik hier heel erg in! Het gaat gewoon veel sneller met een expert aan je zijde. Opruimen betekent beslissingen nemen.
“Rommel om je heen is een teken van innerlijke chaos”. Een oude volkswijsheid. En het klopt meestal. Iedereen denkt wel eens “Als deze drukke periode achter de rug is, heb ik eindelijk tijd om thuis op te ruimen.” Maar stel je eens voor hoeveel leuker het zou zijn als je na een drukke periode op je werk eenvoudigweg zou kunnen genieten van de rust in huis. Dat kan! Door samen met jou orde in je chaotische leefomgeving te scheppen, krijg je mentale ruimte terug. Met de coaching van Annelies Minimaliseert® werken we samen aan een thuis die jou rust brengt en geef ik jou het grootste cadeau van onze samenleving: tijd om te doen wat écht belangrijk is en ruimte om je te omringen met zaken die er voor jou écht toe doen.

Wat is rommel eigenlijk? Het is vooral iets subjectief. Pas op het moment dat je last begint te krijgen van spullen in je omgeving, spreek je van rommel. “While clutter has been shown to negatively effect your performance, it is your perception of clutter that matters, not someone else’s.” Dit betekent dus ook dat niemand jou kan vertellen wat (teveel) rommel is. Het is enkel jouw eigen ervaring van rommel die telt.

Hoe begin je aan het opbergen van je spullen als je niet meer weet waar te beginnen?

Hoe zet je een werkend systeem op voor je huishouden?

Hoe bewaar je het overzicht in alle planningen?

Hoe organiseer je de kasten als andere gezinsleden het toch weer anders willen?

Hoe organiseer je een administratie waarin je snel iets terug vindt?

Kortom: hoe vind jij weer tijd in jouw drukke leven als ondernemer?


De opruimstrategieën en organisatietechnieken van Annelies Minimaliseert® zijn toegespitst op wat jij nodig hebt. Zowel wat betreft organisatiesystemen in je huishouden (de keuken, de badkamer, je kleerkast,…), alsook in je paperassen, herbestemmen van ruimtes, je bureauklassement, agendabeheer,… Professional organizer Annelies pakt samen met jou de rommel, wanorde of chaos aan op een manier die bij jou past. Laat je helpen en ontdek alvast de werkwijze van minimaliseercoach Annelies.

Hulp nodig bij opruimen en organiseren?