Opleiding Professional Organizer
Heb je een passie voor orde en een talent voor organisatie? Hou je ervan om mensen verder te helpen? Weet je ook van aanpakken en wil je de stap zetten naar een zelfstandig beroep? Dan is een opleiding tot Professional Organizer wellicht hetgeen dat jij zoekt!

Een professional organizer (ook beter gekend als ‘opruimcoach’) biedt in onze overvolle wereld een grote meerwaarde aan mensen die overspoeld zijn door alle chaos in hun leven. Daarom dat het beroep ook hier in België gigantisch groeit! Omdat de trainers van de Academy zelf nog tot de ‘pioneers’ van de Belgische organizers behoren en ons vak zéér hoog in het vaandel dragen, zijn wij ook voorstander van een gedegen opleiding. Hoe goed je zelf ook kan opruimen en systemen bedenken om het jezelf of anderen gemakkelijker te maken, daarmee is de kous nog niet af. Als opruimcoach ben je meestal heel persoonlijk met mensen bezig. Een goede communicatie is daarom de basis van je beroep. Ooit al gehoord van ‘opruimsmoezen’? Die zal je dus moeten leren herkennen én kunnen doorprikken. Op een manier waarmee jouw klant gebaat zal zijn uiteraard. Om klanten te vinden, dien je dan weer jouw expertise in de markt te zetten. Hoe pak je dat aan? Welke kanalen zijn hiervoor het meest geschikt? Natuurlijk betekent als zelfstandige aan de slag gaan ook de nodige kennis hebben van een eigen onderneming runnen. Wat heb je daarvoor allemaal nodig? Of helemaal niet? Hoe maak je een factuur op?

In deze opleiding tot professional organizer gaan we in op alles wat je moet weten om jouw carrière als opruimcoach te laten slagen. Zelf ervaren we al een aantal jaren dat er écht nood is aan extra professional organizers. Als professional organizer en eerste minimaliseercoach van België en Nederland, met tevens een achtergrond in het organiseren van opleidingen en het geven van trainingen, heeft Annelies Mentink besloten om deze Academy op te richten en specifieke kennis voor professional organizers te delen.

Dankzij de opleiding ‘Professional Organizer voor de Belgische markt’ zorg je ervoor dat jouw klanten de hulp en structuur krijgen die ze verdienen. Je helpt jouw klanten met het opruimen en organiseren van hun persoonlijke omgeving. Dit op 3 grote gebieden: spullen, papieren en tijd. Als opruimcoach schep je niet alleen orde in de chaos. Je leert ook hoe het zo ver is kunnen komen bij jouw klanten. Bovenal leer je hoe je mensen aanstuurt tot gedragsverandering.

Dit najaar zal deze opleiding tot professional organizer nog 1 keer van start gaan in Leuven. Tijdens 4 opleidingsdagen (donderdag 16 en vrijdag 17 november 2017 + donderdag 14 en vrijdag 15 december 2017), wijdt Annelies Mentink persoonlijk enthousiaste en toekomstige organizers in de geheimen van dit uitdagende beroep in. Echter maar voor een kleine groep gegadigden (maximum 6 personen) zodat er op maat van alle deelnemers kan gewerkt worden.

De opleiding zal doorgaan bij 3Hoog te Leuven. Dit meeting- en partycenter ligt aan de rand van Leuven centrum, dichtbij de snelweg E314 en gemakkelijk bereikbaar per trein + bus. Het adres is: Mechelsevest 90 te 3000 Leuven. De opleiding start elke trainingsdag om 9u30 (onthaal vanaf 9u) en eindigt om 17u.

Voor deze praktijkgerichte en diepgaande opleiding betaal je normaalgezien € 1.249 (inclusief btw!). De lanceringsprijs is echter eenmalig € 990 (inclusief btw)!!! Aan die prijs en met die kwaliteit vind je het nergens anders in de Lage Landen. Bovendien kan je dit in je boekhouding opnemen, zélfs als je pas 6 maanden later als zelfstandige (in bijberoep) start. Doe er dus je voordeel mee, vóór het te laat is…

 

Hiervoor krijg je:

De opleiding ‘Professional Organizer voor de Belgische markt’ gegeven door Annelies
Mentink, professional organizer en eerste minimaliseercoach van België en Nederland.

Boek “Opruimen maakt gelukkig. Handige stappenplannen van A tot Z.” van Annelies Mentink
(juli 2017, WPG Uitgevers).

Syllabus als naslagwerk bij de opleiding.

Certificaat van deelname.

4 intensieve dagen training in een kleine groep (maximum 6 personen).

4x verzorgde lunch.

4x onthaalkoffie met mini ontbijtkoekjes.

4 dagen onbeperkt koffie/thee/fruitsap/water tijdens de opleiding.

 

Omdat we jullie de kans willen geven om de opleiding van jouw dromen te volgen, bieden we deze opleiding dus eenmalig aan voor de zot lage prijs van € 990 (inclusief btw). Volgend jaar gaat de prijs weer naar € 1.249 (inclusief btw).

Wie écht interesse heeft, stuurt best onderstaand inschrijvingsformulier door. Je kan kan ook een mailtje met jouw persoonlijke gegevens sturen naar: vraaghet@anneliesminimaliseert.be. Zij geeft je dan graag nog meer praktische details zodat je in 2018 al van je passie jouw beroep kan maken!

Schrijf je nu in voor deze unieke opleiding!